Project

Waterkluiskaai 16 9040 Sint-Amandsberg

VERKOCHT. Hoogwaardig totaalrenovatieproject met zicht over de Schelde nabij het centrum van Gent.

VERKOCHT.
Dit hoogwaardige totaalrenovatieproject is gelegen langsheen de Schelde nabij het centrum van Gent.

Het aantrekkelijk project bestaat uit drie instapklare entiteiten die voorzien zijn van twee of drie slaapkamers en hebben een kwalitatieve, energiezuinige en elegante vernieuwbouw ondergaan. 

De oppervlaktes van de appartementen variëren van 111 m² tot 151 m². Ze zijn volledig afgewerkt en worden instapklaar afgeleverd, klaar voor onmiddellijk gebruik: geschilderd, voorzien van verlichting, conform gekeurde elektrische installatie, asbestvrij, enz. De renovatie was bijzonder grondig, compleet en energiezuinig: vloeren, isolatie, daken, ramen, leidingen, technieken, individuele condenserende centrale verwarming op aardgas, enz. Tevens werd uitzonderlijke aandacht geschonken aan de afwerking en de smaakvolle materiaalkeuze. Mede dankzij de nieuwe zonnepanelen beschikken alle appartementen over een A-label. 

Dit tuinappartement met inpandige garage is gelegen op het gelijkvloers en beschikt over een ruime woonkamer met volledig uitgeruste leefkeuken en aansluitend terras en een private tuin (samen 158m²), een nachthal, een gastentoilet, twee slaapkamers, een berging/wasplaats en een badkamer met inloopdouche.

Winkels, openbaar vervoer, sport- en ontspanningsmogelijkheden bevinden zich op wandelafstand. Parkeren kan gratis met bewonerskaart voor het gebouw of in de omliggende straten. 

De appartementen lenen er zich niet enkel toe om zelf te bewonen, maar ook uitermate als investering met een aantrekkelijk rendement en een grote doelgroep.

Het gebouw valt integraal onder het gunstige stelsel van registratierecht (en dus geen BTW), waardoor er kan aangekocht worden mits aantrekkelijke en bescheiden aankoopkosten (tot 3% registratierecht ingeval van eigen bewoning). 

Nicolas
Nicolas Delie +32 9 222 27 76 (Ref.: Project Waterkluiskaai)
Status Type Verdiep Prijs  
te koop Appartement 0 Info op kantoor
te koop Appartement 1 Info op kantoor
te koop Appartement 2 Info op kantoor