meer criteria

ImmobiliŽn Crevits

In het oude centrum van de Stad Gent treft u een site aan op de hoek van de Vrijdagmarkt, de Langemunt en de Onderstraat, die weldra een nog meer unieke plek wordt. Het sublieme project Dulle Griet Garden schuilt achter authentieke gerestaureerde historische gevels en bestaat uit 46 nieuwbouw appartementen.

De architectenbureaus Bontinck, Jasper-Eyers en Glenn Sestig Architects hebben in samenwerking met de dienst Monumentenzorg een harmonieus geheel gecreŽerd waarbij historische panden aangevuld werden met hedendaagse architectuur. Hetgeen beoogd werd, zal gerealiseerd worden: rust in combinatie met groen en buitenruimtes in het hart van de Stad. Voor dit groen werd beroep gedaan op gerenommeerd landschapsarchitect Wirtz.

Bij de ontwikkeling van het project werd ruimschoots rekening gehouden met parkeren. U heeft de keuze uit maar liefst 131 ondergrondse enkele of dubbele parkings, al dan niet afgesloten met private poort (garageboxen). Nog slechts enkele appartementen te koop. Afwerking voorzien voorjaar 2015.

Klik op de foto of hier om dit unieke project te ontdekken.

Controle instantie
Beroepsinstituut van Vastgoedmakelaars (BIV)
Luxemburgstraat 16B te 1000 Brussel
Onderworpen aan de deontologische code BIV
BIV nr. 501185 - Geert Crevits
BIV nr. 503185 - Gilles Benijts
Erkend CIB lid
De van toepassing zijnde corporatieve beroepsregels CIB vindt U onder www.cib.be