meer criteria

ImmobiliŽn Crevits


Waar de groene gordel haar arm om het drukke stadsleven slaat, daar tilt Green Lane het thuisgevoel op een hoger niveau. Deze nieuwe residentie bestaat uit zestien ruime wooneenheden, twee exclusieve penthouses en een prachtige privťtuin die zal aangelegd worden door vermaard tuinarchitect Dick Beijer.

Elk appartement beschikt over drie slaapkamers en twee badkamers, een eigen terras en een optionele parkeerplaats in de ondergrondse bouwlaag. Voorts zijn er naast de fietsenstallingen, individuele bergplaatsen voorzien in de kelder. Dankzij de witte, uitgepuurde architectuur straalt Green Lane aan de Sterre, op de taartpunt van de Kortrijksesteenweg en de Maaltebruggestraat.

Het prestigieuze project slaat een brug tussen exclusief leven en duurzaam wonen. Bij het ontwerp van residentie Green Lane was wooncomfort in combinatie met energiezuinigheid de absolute topprioriteit.

Alle materialen werden geselecteerd op hun uitzonderlijk karakter en duurzame kwaliteiten. De appartementen van Green Lane voldoen aan alle normen inzake ventilatie, isolatie en brandveiligheid en worden verkocht onder de wet Breyne.

Klik hier om dit sublieme project te ontdekken.

Controle instantie
Beroepsinstituut van Vastgoedmakelaars (BIV)
Luxemburgstraat 16B te 1000 Brussel
Onderworpen aan de deontologische code BIV
BIV nr. 501185 - Geert Crevits
BIV nr. 503185 - Gilles Benijts
BIV nr. 507426 - Christophe Niclaus
Erkend CIB lid
De van toepassing zijnde corporatieve beroepsregels CIB vindt U onder www.cib.be