Nieuws

03-08-2020

Dit zijn de nieuwe corona-maatregelen in de vastgoedsector

 

 

Op 29 juli jl. werden nieuwe maatregelen afgekondigd door de Veiligheidsraad. Welke impact hebben deze op de vastgoedsector in het algemeen en op ons in het bijzonder? Een overzicht.

 

Bezoek aan ons kantoor.

Immobiliën Crevits blijft geopend en bereikbaar. Er wordt gevraagd om in de mate van het mogelijke steeds een afspraak te maken via e-mail of telefoon. Een vrij bezoek aan het kantoor is nog steeds mogelijk maar dit dient beperkt te worden. Het bezoek dient alleen te gebeuren of enkel in het gezelschap van minderjarigen of één volwassen iemand bij een hulpbehoevende persoon.

Bij het bezoek dient een mondmasker gedragen te worden en dienen de afstandsregels gerespecteerd te worden.

 

Huisbezoeken.

Huisbezoeken blijven mogelijk. Bij de huisbezoeken is het dragen van een mondmasker verplicht en wordt gevraagd om de afstandregels maximaal te respecteren.

In het kader van contact tracing, kunnen er bijkomende contactgegevens gevraagd worden.

Bedankt alvast om ter plaatse de richtlijnen van onze makelaars te willen volgen. We besteden bijzondere aandacht aan handhygiëne, net als u.

Hieronder kan u ook onze folder downloaden met de richtlijnen voor een huisbezoek.

 

Ondertekening documenten.

Bij de ondertekening van huur- en verkoopovereenkomsten, worden bijeenkomsten in de mate van het mogelijke zoveel mogelijk vermeden en zal maximaal gewerkt worden via digitale ondertekening. Alvast bedankt om rekening te willen houden met onze instructies hieromtrent.

 

We staan graag ter uw beschikking voor al u vragen hieromtrent via telefoon op 09/222.27.76 en via e-mail op immo@crevits.be.